Egendom i månaden

Brand New House for sale 130,000€

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

TS0463 - €119,000

Väl presenterad bottenvåning 3 säng Lägenhet med härlig trädgård. Tre sovrum, 1 familjebadrum. Trevlig lounge och matplats med öppen planlösning kök. Terrassen på framsidan leder till en härlig trädgård med olika ytor för mat och grill. Måste ses för att uppskattas.

TS0467 - €325,000

Härlig fristående villa med 5 sovrum och 4 badrum. På bottenvåningen och första våningen finns 3 sovrum, det största sovrummet har en stor terrass med öppen utsikt och 3 badrum, lounge, matplats och terrass. Dessutom finns det en stor underbyggd som innehåller ytterligare 2 sovrum 1 badrum och vardagsrum med extra kök. På villans marker finns en stor privat pool samt ett utomhuskök. Huset har luftkonditionering (Varm & Kall) i hela. Villan ligger i det lugna området nedre Gran Alacant och ligger bara en kort 15 minuters promenad till stranden och en ännu kortare promenad för butiker, barer, restauranger och andra lokala bekvämligheter. Denna villa måste ses för att uppskattas.

TS0466 - €450,000

Modern design 3 sovrum villa i Gran Alacant med omfattande utomhus faciliteter inklusive privat pool, utomhuskök och jacuzzi. En bottenvåningen är ett stort vardagsrum och öppen planlösning modernt kök, 1 sovrum på bottenvåningen med eget badrum, tillsammans med ett extra tvättstuga. På första våningen finns ytterligare två sovrum, ett badrum tillsammans med ett familjebadrum. Det finns också ett stort mezzaninområde, som för närvarande används som kontorsområde, vilket ger en härlig känsla av utrymme till första våningen. UTANFÖR som nämnts är en privat pool, jacuzziområde och välutrustat utanför köket. Boendet har gascentralvärme och luftkonditionering i hela byggnaden. Denna fastighet måste ses som uppskattad.

TS0461 - € 249,000

Obefläckade Town House till salu i den härliga utvecklingen av Gran Vista i Gran Alacant. 3 dubbla Sovrum, 2 Badrum, ett fullt utrustat öppet designkök. Stor lounge med balkong av. En andra lounge ligger på bottenvåningen. Det finns en härlig bakträdgård med matplats tillsammans med en privat parkering på framsidan av fastigheten. Grunderna för utvecklingen är väl underhållna vilket inkluderar en privat tennisbana tillsammans med en vacker badplats med enastående havsutsikt.

TS0460 - €550,000

Denna fantastiska 6 Sovrum villa, sitter på en dubbel 800sqm tomt i Gran Alacant. Villan har ett stort vardagsrum med öppen planlösning och matplats på bottenvåningen, med ett välutrustat kök. På denna våning finns också ett sovrum med ett sovrum med eget badrum. Altandörrar leder till en terrass och härliga trädgårdar inklusive 12m x 3 m pool (plus diskbänk pool). På första våningen finns 3 sovrum, 1 en-suite och ett familjebadrum. I källaren finns ytterligare två sovrum, båda med en-sviter tillsammans med både ett TV-rum och ett biljardbordsrum. Luftkonditionering i hela villan. Denna villa måste ses för att uppskattas

TS0459 - €130,000

Härligt helt nytt terrasserat Hus med rymlig underbyggnad. På bottenvåningen finns en lounge med öppen planlösning, matplats och kök. Utanför köket finns ett litet galleriaområde. Det finns också ett duschrum på denna våning. 2 Dubbelrum, på första våningen tillsammans med familjens badrum. Till framsidan av fastigheten är en privat parkeringsplats. Det finns också en stor gemensam pool. Det finns en kort promenad på 10 minuter till Affärer, barer och restauranger och 20 minuters promenad till de vackra stränderna i Carabassi och Arenales. Denna fastighet måste ses för att uppskattas

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.