Månedens eiendom

WONDERFUL PROPERTY

 

Click for Alicante, Spain Forecast

 


En introduksjon til THANSA ESTATE AGENTS

Vi er et familiedrevet selskap etablert i over 17 år som leier og selger i Gran Alacant, nær Alicante på Costa Blanca, Spania. Vårt mål er å tilby en profesjonell og vennlig service før, under og etter din ferieutleie eller kjøp eller salg av en eiendom i Spania med oss ​​selv. Nettstedet vårt tilbyr en tjeneste med brukervennlige funksjoner.

 

ESTATE AGENTS GRAN ALACANT ……. Vi spesialiserer oss på ferieutleie i tillegg til salg og har mange kunder som har hatt ferie mange ganger gjennom årene. Klienter har blitt venner, vi har sett familier vokse opp, vi tar sikte på å ta vare på mennesker mens de er her og tror vi har taklet de fleste scenarier.

 

GRAN ALACANT EIENDOMSSALG ………. Thansa tilbyr et bredt utvalg av eiendommer, alt fra flotte villaer til studioleiligheter.

 

ALICANTE EIENDOMSSALG ………. Vi tar sikte på å 'holde hånden din' gjennom hele prosessen og snakke både spansk og engelsk.

 

SPANSKE VILLAS TIL SALGS ……… Gjennom årene har vi hatt mange gjentatte kunder. Med flere kunder som kjøper gjennom kontoret vårt, deretter leier og deretter selger gjennom oss, så en fullstendig service

 

Kom og se vårt område …… .. Thansa ønsker deg velkommen til dette vakre landet, med 300 soldager per år, havet, de nærliggende fjellene, Elche's Palm Forest, fantastiske Alicante og mye mer. Gran Alacant ligger mellom Alicante og den sjarmerende fiskerbyen Santa Pola. Vi er 12 kilometer fra byen Alicante og 9 kilometer fra 

Alicante lufthavn og innen 20 minutter fra den historiske byen Elche.

 

Kom og nyt alt det Spania har å tilby ... vi er her for å ta vare på

Image result for twitter logo@thansa03130

Image result for facebook logo Thansa

Image result for instagram thansa_property


Kom og nyt alt det Spania har å tilby ... vi er her for å ta vare på

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.
English Spanish norsk svenska Nederlands