Topper van de Maand

WONDERFUL PROPERTY

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

TS0488 - €149,000

Prachtig gepresenteerd Altomar 1 Townhouse klaar om in te trekken. 4 slaapkamers, 2 badkamers en apart toilet. Grote woonkamer grenzend aan volledig ingerichte keuken. De woning is volledig ingericht met mooie smaakvolle meubels en wordt verkocht zoals gezien. Het pand maakt deel uit van de Altomar-gemeenschap met een groot gemeenschappelijk zwembadcomplex samen met tennisbanen. De accommodatie moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

Villa TS0443 - €329,000

Mooi gepresenteerd ruime Villa in Gran Alacant, met een totaal van 5 slaapkamers en 4 badkamers ingericht als een 3 slaapkamer villa op 2 verdiepingen en een extra aparte 2-slaapkamerappartement in de kruipruimte. De begane grond bestaande uit 2 slaapkamers, 2 badkamers (een ensuite), grote zithoek met extra eethoek en volledig ingerichte keuken. De eerste verdieping is 1 slaapkamer met badkamer (badkamer) mooie solarium. De kruipruimte (kelder) bestaat uit 2 slaapkamers, badkamer en grote woonkamer, keuken/eetkamer met een ingang/toegang tot de tuin. De eigenschap geniet een functie zwembad en Jacuzzi mengen prachtig in de tuin goed onderhouden en goed gevulde. Binnen het bezit van 2/3 auto's parkeren. Een prachtige eigenschap die moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

TS0484 - €395,000

Thansa Estate Agents presenteert een van de beste huizen te koop in Gran Alacant. Het is een villa gelegen in een kleine ontwikkeling met slechts 16 huizen, ontworpen met een hoog niveau van aandacht voor detail en hoogwaardige afwerkingen, met een schitterend energiecertificaat rating B. Gebouwd in 2019, bestaat de begane grond uit een zeer ruime dubbelhoge woon-eetkamer, met een open keuken en veel lichtinval dankzij de enorme ramen die uitkomen op het terras en de privé zwembad Op de eerste verdieping vinden we twee grote slaapkamers, elk met een eigen badkamer en ingebouwde kasten. Op de bovenste verdieping is een prachtig terras van 60 m² met weids uitzicht op de bergen, en 360 uitzicht. Heerlijk om buiten te leven. Het huis is uitgerust met een geleide warm / koud airconditioningsysteem, alarm- en beveiligingssysteem en glasvezel- en televisieaansluiting. De keuken en badkamers zijn volledig uitgerust. De drie badkamers hebben ramen en directe ventilatie.

TS0483 - €385,000

Charmante villa met 3 slaapkamers en een prachtig open uitzicht. De woning is allemaal op een niveau, bestaande uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, (een en-suite). Grote open lounge en eethoek, grenzend aan goed ingerichte open keuken. Het grote perceel omvat een zwembad van 8m x 4m met Romeinse trappen naast een aparte speciaal gebouwde barbecueruimte. Er is een aparte garage en extra off-road parkeergelegenheid. De gevestigde tuinen zijn aangenaam ingericht met een overvloed aan bloemen, struiken en bomen. De accommodatie is overal voorzien van airconditioning en beveiligingsgrills. Deze accommodatie moet worden gezien als gewaardeerd.

TS0472 - €300,000

Prachtige villa met 4 slaapkamers en een prachtig open uitzicht. De begane grond bestaat uit een grote open Lounge & Dining-ruimte, die leidt naar een goed ingerichte keuken. Er zijn ook 2 slaapkamers en twee badkamers (een en-suite) op deze verdieping. Trap naar beneden vanaf deze verdieping leidt naar 2 verdere slaapkamers, een grote doucheruimte en grote lounge / zitkamer. Het perceel van 350 m² omvat een mooi privézwembad met Romeinse trappen. Het solarium heeft nog meer zitjes om te ontspannen en biedt een spectaculair uitzicht op Alicante en de bergen daarachter. Ongebruikelijk voor dit type woning is de villa voorzien van een garage samen met off street parking. De accommodatie heeft overal airconditioning. Dit is een onberispelijke accommodatie die moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

TS0463 - €119,000

Goed gepresenteerde begane grond 3 bed Appartement met mooie tuin. Drie slaapkamers, 1 familie badkamer. Mooie lounge en eethoek met open keuken. Terras aan de voorzijde leidt naar een mooie tuin met verschillende ruimtes om te dineren en BBQ. Moet gezien worden om gewaardeerd te worden.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.